Burriana: La Muralla medieval, descurada


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/10/198918_124203/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/10/198918_124203/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 17-10-2021
La Muralla medieval, descurada

s clar que la preocupaci pel patrimoni de Borriana s una cosa secundria per a l'actual equip de govern. Noms aix s'entn la desatenci de l'equip que capitaneja Maria Josep *Safont.

Fotografies de cara a la galeria, per una realitat molt diferent quan no hi ha fotografia.

Un clar exemple s la desatenci a la Muralla Medieval de Borriana. Es tracta de l'exponent ms important i visitable amb qu compta la poblaci, per est desats. No hi ha el mnim manteniment i les herbes donen bon compte d'aix. Brutcia que no es correspon de cap manera amb la seua importncia.

Per desatenci que s'uneix a moltes altres restes arqueolgiques i patrimonials totalment desatesos. Nulla ha sigut la resposta -per ineficaces- a les ajudes per a rehabilitar les faanes del centre histric.

Nul s el manteniment en *Carabona. Nul s el treball realitzat des que va excavar un altre tros de la muralla al jard que hi ha enfront de l'Ajuntament i aix un llarg etctera al qual es pot unir el Centre Municipal de Cultura la Merc o el *Museu de la *Taraonja.

I tot aix en un any i mig de pandmia en el qual la despesa en activitats culturals, festives... ha sigut molt inferior a l'habitual, per en el qual els impostos han sigut idntics.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana