Burriana: Les comissions falleres podran presentar als seus representants 2022 a partir de desembre encara que l'exaltaci del Pay es retarda a gener


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/10/198928_124215/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 18-10-2021
Les comissions falleres podran presentar als seus representants 2022 a partir de desembre encara que l'exaltaci del Pay es retarda a gener

A partir del primer cap de setmana del mes de desembre les comissions falleres podran presentar als seus representants per a l'exercici 2022. Aix s, la Reina Fallera -que es triar dins de dos caps de setmana- no ser exaltada fins al mes de gener.

Les falles tenen via lliure per a realitzes les seues presentacions el cap de setmana que vulguen -hauran de coordinar-se-, per a partir del mes de desembre, ja que l'ltim cap de setmana de novembre finalment ser el que acollir el comiat de les representants 2020-21 i la proclamaci de les acabades de triar per a 2022.

Ser, doncs, mig any d'atapet enrenou faller. Atapet per a confeccionar els vestits de les reines falleres i atapet tamb per a dur a terme les exaltacions dels diferents barris i comissions.

Aquest dimecres i dijous queda obert el termini per a presentaci de candidates a Reina fallera i el divendres, entrevista amb els representants de cada falla.

Calendari:

20 i 21 octubre: presentacin de candidatures Reina Fallera.
30 octubre (dissabte): elecci de les Reines Falleres de Borriana 2022
2 novembre (dimarts): presentaci candidatures Corts d'honor i Dames de la Ciutat.
27 novembre (dissabte): acomiadament Reines Falleres 0020-2021
28 novembre (diumenge): Proclamaci Reines Falleres CMC La Merc.
15 gener (dissabte): Exaltaci Reina Fallera i Falleres Majors i Corts d'honor de les comissions falleres de Borriana (Teatre Pay)
16 gener (diumenge): Exaltaci Reina Fallera Infantil i Falleres Majors Infantils i Corts d'honor de les comissions falleres de Borriana (Teatre Pay).
22 gener: ball de les Reines.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana