Burriana: La falta de previsi obliguen a muntar les casetes de la Fira de Nadal una setmana abans i eliminar 150 places de prquing del centre


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/11/199165_124434/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/11/199165_124434/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 27-11-2021
La falta de previsi obliguen a muntar les casetes de la Fira de Nadal una setmana abans i eliminar 150 places de prquing del centre

La Fira de Nadal de Borriana no s'inaugurar fins divendres que ve 3 de desembre. No obstant aix, els vens ja conviuen amb unes casetes que el PSOE s'ha vist obligat a muntar a la desesperada i que hui priven a la ciutadania de 150 places d'aparcament bsiques en la zona centre.

Aix ho ha explicat la regidora del PP a Borriana, Mara Jos Fortea, qui ha ats queixes i protestes d'innombrables vens que no entenien com s'installava ja l'equipament de la fira si no est previst que arrancada fins dins d'una setmana.

"La indignaci entre la ciutadania s mxima. Sobretot entre els negocis de la zona centre que veuen la prdua de places com un mal servei a la seua activitat comercial. Si la gent no t possibilitat d'aparcar en el centre, molts descarten acudir al centre i amb aix es perden clients i vendes", detalla la regidora.

La installaci d'aquestes casetes "s una mostra ms de com gestiona el PSOE". En 2020 es va organitzar la Fira de Nadal i els comeros van quedar encantats amb les casetes". No obstant aix, la imprevisi d'uns gestors "que no tenen cap planificaci ha provocat que enguany no es garantira amb la deguda antelaci el muntatge".

El resultat s que "el PSOE ha buscat a la desesperada una soluci. I l'nica que ha trobat s la que li ha facilitat una empresa que, en cas de ser contractada, noms podia muntar l'equipament una setmana abans que s'inaugurara la Fira". I el resultat "s el que hui i durant una setmana patirem en El Pla". Al voltant de 150 places d'aparcament ocupades perqu "els qui havien d'haver treballat amb la deguda previsi no ho han fet". Des del PP "lamentem aquesta incapacitat que el PSOE manifesta una vegada ms i convidem al PSOE a treballar amb la deguda antelaci perqu la seua mala praxi no acabe afectant els ciutadans, com ha tornat a ocrrer".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana