Burriana: Una Safont indignada per 'filtrar-se a la premsa' la resoluci d'Antifrau, eludeix confirmar si l'Ajuntament reclamar o no els 21 milions d'euros a Golf Sant Gregori


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/12/199189_124456/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 04-12-2021
Una Safont indignada per 'filtrar-se a la premsa' la resoluci d'Antifrau, eludeix confirmar si l'Ajuntament reclamar o no els 21 milions d'euros a Golf Sant Gregori

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep *Safont, sembla ms preocupada pel fet que la premsa haja tingut accs a la resoluci de l'Agncia Valenciana Antifrau, que per tot el que es diu al llarg dels 70 folis de l'escrit.

Safont va assegurar que "demanarem les responsabilitats que corresponga" per haver-se assabentat per la premsa abans de tindre constncia de la resoluci de l'informe. Al marge d'aquesta 'ancdota' -la funci de la premsa s informar els seus lectors-, la primera edil va tractar d'evitar pronunciar-se sobre la resoluci de l'Agncia Antifrau que diu que l'Ajuntament ha de reclamar 21 milions d'euros a Urbanitzadora Golf Sant Gregori en concepte dels retards en les obres del PAI.

Aix, l'alcaldessa en una primera valoraci sobre la resoluci d'Antifrau, es va limitar a dir que estava "indignada perqu ens hem assabentat per la premsa abans que se'ns comunicara la resoluci oficialment... perqu la primera pgina de l'informe posa que s 'confidencial'".

Safont va afegir que "contestarem a aquest informe" i va advertir que hi ha una srie de recomanacions "que en moltes ocasions estan en contradicci amb sentncies que s que sn pbliques i les hem estudiades, i que ens donen la ra".

L'alcaldessa va reincidir en el tema d'haver-se publicat l'informe: "Torne a dir que no entenc com es pot fer pblic en els mitjans de comunicaci abans de remetre-ho".

s per tot aix, per la qual cosa va caldre repreguntar a l'alcaldessa i posar l'accent en la qesti de si l'Ajuntament reclamar o no els 21 milions d'euros a Golf Sant Gregori pels endarreriments d'un PAI que degu haver arrancat a la fi de 2011 i ho va fer una dcada ms tard. Per *Safont va evitar confirmar o negar que l'Ajuntament vaja a reclamar aquesta indemnitzaci a Golf Sant Gregori i es va limitar a dir: "Es far el que marque la normativa i el que marque la llei. Estem mirant aquest informe i estem estudiant-lo".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana