Burriana: Publiciten com a Los Clamos el PAI Golf Sant Gregori


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/12/199194_124462/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 07-12-2021
Publiciten com a Los Clamos el PAI Golf Sant Gregori

Sembla ser que "Golf Sant Gregori" t massa resultats que apunten a temes turbulents com a denncies venals, assumptes judicials o fotografies que mostren un PAI d'all ms natural i salvatge, arborsticamnet i faunsticament parlant. Sembla que per aix, desprs de 21 anys -amb maqueta i promoci turstica en Fitur, inclosos- al nou propietari se li ha ocorregut la idea de 'tirar tot aqueix treball de mrqueting' per la borda i buscar un altre nom al PAI.

Los Clamos podria ser qualsevol PAI menys Golf Sant Gregori, ja que per a enaltir-ho es recolza en l'albufera de Valncia, la Ciutat dels Arts i el Desert de les Palmes, les sureres d'Eslida o els Banys de Montanejos. I a ms defineig la urbanitzaci com 'un lloc on tot convergeix': "A 45 minuts amb cotxe de Valncia, la capital del llevant espanyol. Una ciutat vibrant que destaca pel seu patrimoni cultural, artstic i histric. El dest perfecte per a una escapada pels seus museus, la seua oferta d'oci i de compres, la seua gastronomia amb 7 restaurants amb Estrella Micheln".

Borriana, per contra, t un patrimoni cultural amb un Campanar foradat, un tros de muralla medieval excavada fa ms de mig any i a la qual ja li creixen les herbes, un altre tros tancat baix clau, o un refugi de la guerra Civil que noms s'obri una vegada a l'any. De Museus, el de Tarancn, est en els Salesians. El de la Taronja porta 10 anys tancat. L'Arqueolgic, est en un edifici, la Merc, que t humitats en faana i interiors. El Templet del Cam d'Onda... millor no veure-ho... L'oferta d'oci i compres, la del comer de barri i dels 7 restaurants amb Estrella Micheln, caldr buscar-los a tres quarts d'hora de cam, mnim.

Per un parell de mapes revelen que Los Clamos est a Borriana i que se situa en el que administrativament es coneix des de l'any 2.000 com a Urbanitzaci Golf Sant Gregori. Qualsevol altra semblana amb la virtualitat exposada, sembla pura casualitat.

Tanta pressa s'han donat a intentar confeccionar la propagandstica web, que han publicitat fotografies de la Vila Romana amb una fons salvatge, el d'un PAI en el qual el verd dels horts abandonats s el predominant.

Per hi ha ms. Presenta un Clot ple d'algues, entre les quals apareix un Collverd, per tamb una tortuga de Florida, espcie invasora que no hi ha manera d'erradicar-la del paratge i, no obstant aix, passa del tortuguer del galpag europeu que va costar ms de mig mili d'euros.

Aix s, el web encara est a meitat fer -al menys, va ms avanat que el PAI- y lo advierte el propio Google.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana