Burriana: Junta Local Fallera ya baraja alternativas para la exaltacin del Teatre Pay


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2021/12/199406_124650/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | Fiestas | 29-12-2021
Junta Local Fallera ya baraja alternativas para la exaltacin del Teatre Pay

L'exaltaci de les Reines Falleres del *Teatre Pay est prevista per al cap de setmana del 15 i 16 de gener, per Junta Local Fallera ja no t noms un pla A, sin tamb un B i fins i tot un C.

L'actuaci situaci de la pandmia de la Covid-19 fa que no siga segur que l'exaltaci se celebre tal ni el Pay, ni tampoc aquest cap de setmana.

De fet, aquesta jornada ja s'ha aprovat una reducci de l'aforament en els camps de futbol al 75% i al 50% en els escenaris tancats.

Unes mesures que s'estan prenent quan encara la corba d'infectats est creixent i encara s'espera que seguisca aquesta tendncia diversos dies mes.

D'aqu ve que ja quasi es puga assegurar que l'exaltaci del *Teatre Pay no ser com les habituals.

Per aquest motiu es remenen diversos escenaris i el de la normalitat est ja prcticament descartat. El Pla B, el ms possible a aquestes hores, s que sobre l'escenaris noms se senten les Falleres Majors de cada comissi, aix com la Cort d'honor i la Reina Fallera. L'aix de falleres, desprs de recollir la banda i ram de flors, pujarien a l'amfiteatre i es comptaria amb un aforament del 50%, s a dir, caldria reduir el nombre de seients que s'entrega a cada comissi fallera.

Finalment, el Pla C que s'est remenant s el de l'ajornament de l'exaltaci en el cap de setmana del 15 i 16 de gener. En aqueix cas, s'afegiria un canvi d'escenari. I s que el Pay t les segents dates ocupades i d'aqu ve que seria la *Llar Fallera el lloc triat -seria la segona vegada- per a acollir l'exaltaci.

Aquest ltim canvi afectaria tamb les exaltacions de les comissions falleres i estrenyeria encara ms el calendari fins a falles.

Ya hace algunas semanas que el mundo fallero viene mirando de reojo la evolucin de la pandemia y aunque se esperar an unos das a tomar una decisin, lo cierto es que las noticias son desalentadoras. En la Comunitat, este martes se registraron ms de 5.000 positivos; ya est reduciendo el aforo en los escenarios deportivos: la OMS ya ha sealado que est "muy preocupada por el tsunami de casos"; La incidencia en Espaa ya est en 1360 por cada 100.000 personas.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana