Burriana: Sergio García Dols s’incorpora al Centre de Tecnificació del Circuit Ricardo Tormo


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2022/11/202922_127885/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 22-11-2022
Sergio García Dols s’incorpora al Centre de Tecnificació del Circuit Ricardo Tormo

El pilot castellonenc de motociclisme Sergio García Dols s’ha incorporat al Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva del Motor del Circuit Ricardo Tormo.

El subcampió del món de Moto3 prepararà durant l’hivern a Cheste la seua estrena en el mundial de Moto2. Sergio García Dols afronta el salt de categoria després de quatre anys en la classe xicoteta, en els quals ha aconseguit un total de 20 pòdiums i set victòries.

Després de dos anys en l’Aspar Team, García Dols, de 19 anys, arriba ara a Pons Racing per a estrenar-se en la categoria intermèdia. “Enguany ve un nou repte de Moto2 i hem de posar-nos més forts, agafar més pes, i crec que això serà ideal”, ha assenyalat el pilot de Borriana.

“L’objectiu és entrenar-me més amb la moto i, sobretot, donar un canvi a l’hora d’entrenar el físic”, destaca Sergio García Dols, que participarà en totes les activitats esportives, tècniques, tàctiques i psicològiques del Centre de Tecnificació.

El director esportiu del CETDM, Julián Miralles, s’ha mostrat “molt content de poder oferir a un pilot mundialista de talla internacional les oportunitats que habitualment oferim a joves pilots en formació. Estic segur que podrem ajudar a Sergio durant la pretemporada i també estic convençut que ell servirà com a model per als nostres pilots, que podran compartir entrenaments en el CETDM i conviure amb un pilot cridat a obtindre grans resultats en el mundial”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana