Burriana: Indignació majúscula de comerciants i veïns per 'la mala planificació' de les obres del Grau al Port


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/3/204014_128930/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/3/204014_128930/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 24-03-2023
Indignació majúscula de comerciants i veïns per 'la mala planificació' de les obres del Grau al Port

L'Equip de Govern que president Maria Josep Safont no ha tingut una altra idea que la de bloquejar la carretera de tot el front marítim, precísamente quan les platges del Grau i L'Arenal tindran la seua major afluència de visitants, és a dir, a la primavera, estiu i tardor.

Fins a huit mesos preveu el Magnífic Ajuntament de Borriana que duren les obres de la carretera que uneix el Grau i Borriana i no hi ha millor idea que el que les obres comencen ara, el mes d'abril.

Safont sembla que no aprén. Ja va haver de paralitzar una obra molt menys problemàtica, la de la carretera del Grau, que curiosament també va començar en vespres d'eleccions. Ara torna a entropessar en la mateixa pedra. A menys de dos mesos d'eleccions dona l'ordre perquè arranque unes obres que afecten directament el sector hostaler i turístic de la població.

I a això s'uneix el desencert del projecte. Per a evitar dilacions en el temps -les eleccions estan molt a la vora-, prefereix que la carretera tinga una desviació de fins a set metres d'amplària del Grau al Port i així evitar realitzar expropiacions en la zona de l'Arenal que Safont va perdre per no acudir a la subhasta dels terrenys.

Tal és la indignació veïnal que ja han previst una reunió per a la setmana vinent amb VOX Borriana per a plantejar tota aquesta problemàtica de la qual Safont sembla passar 'olímpicament'. "Volem recollir la indignació dels afectats i traslladar-la a l'equip de govern perquè ens sembla una decisió purament electoralista", ha indicat el propi portaveu de VOX, Juan Canós. L'edil i candidat per aquesta formació a les pròximes eleccions, va afegir que "el que no han fet PSOE i Compromís en huit anys, ho volen fer ara, corrent, a les portes de les eleccions i sense tindre en compte a la població i als comerciants".

VOX va deixar clar que "si al maig accedim al govern municipal, paralitzarem immediatament l'obra per les molèsties que generarà a l'estiu, però també per a modificar el projecte i que la carretera tinga el nivell que es mereix, amb la mateixa amplària de principi a fi i els serveis que mereix i no el que ha volgut fa corrent el PSOE".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana