Burriana: Acusen a Aparisi i Safont de mentir i no consensuar amb els veïns l'inici de les obres


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/3/204100_129014/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/3/204100_129014/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/3/204100_129014/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 31-03-2023
Acusen a Aparisi i Safont de mentir i no consensuar amb els veïns l'inici de les obres

Batussa es queda curt per a definir el que va ocórrer a l'Ajuntament de Borriana aquest dijous. Propietaris de negocis van marxar més que molestos, cabrejats, molt cabrejats.

Primer, l'Equip de Govern, davant la presència de la pròpia Safont -que també va votar- va rebutjar tractar en el ple la moció que va presentar el PP per a demanar que es retardara l'inici de les obres de l'Avinguda Mediterrani entre el Port i el Grau a després de la temporada estival -mes de setembre- ja que tindran una duració de huit mesos.

La pròpia Safont va dir quasi de manera consecutiva que sí havien parlat amb els veïns, que ella no havia parlat, que sí s'havia fet reunió i que no s'hi havia realitzant cap reunió per a tractar aquest tema. És a dir, blanc i negre.

Els veïns sí que ho tenen clar: "No s'han reunit amb nosaltres per a negociar un inici de les obres que no desbarate la temporada estival i que perjudicarà notablement els llocs d'aparcament". De fet, Safont només va dir que es reubicarien, però sense precisar. És a dir, una fugida cap avant.

Però va haver-hi més. Després que l'oposició criticara que no es debatera aquest punt en el ple, va tirar en cara a Safont i els seus regidors que "no donen la cara davant els afectats".

Però el més cridaner va ser el següent. Aparisi va eixir del ple com un ressort i va parar als comerciants encara a l'interior de l'Ajuntament i va tractar d'explicar-los la postura de l'equip de govern en presència de Granel i d'altres dos edils de l'oposició que van ser testimonis d'una acalorada disputa dialèctica en la qual van anomenar "mentider" a la cara al mateix Aparisi. Ells sí que tenien clar que ningú els ha preguntat ni consensuat quan és millor fer les obres per a no danyar-los econòmicament més en un període de crisi com l'actual. De la mateixa manera, veïns i oposició no van dubtar a assenyalar que l'inici de les obres de 8 mesos de duració a les portes de la campanya estival no té un altre objectiu que les eleccions municipals i que per això mateix no serà l'única obra que inicie l'equip de govern a pesar que no siguen les millors dates i que es generen molèsties i perjudici econòmic a veïns i comerços.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana