Burriana: Les màquines ja se'n van de Golf Sant Gregori


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/5/207262_131083/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 25-05-2023
Les màquines ja se'n van de Golf Sant Gregori

La jornada d'ahir dimecres va començar amb l'acte del TSJCV que anul·la la condició d'Agent urbanitzador de Golf Sant Gregori i va finalitzar amb la retirada de les màquines que encara al matí estaven en el PAI.

a les quatre de la vesprada es retirava un dels camions banyera que transportaven terra d'un costat per a un altre del PAI. I una hora més tard es va veure com arribava una góndola, es posicionava i es procedia a la carregava d'una de les excavadores que hi havia pel PAI.

Sembla Maria José Safont ha portat a Golf Sant Gregori a la seua sentència, que el ja no Agent Urbanitzador ha tirat la tovallola i ha decidit paralitzar obres abans d'incórrer en més despeses que difícilment podrà cobrar, perquè ja no és Agent Urbanitzador segons la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

Queda un PAI amb molta herba. Amb terra remoguda d'un costat per a un altre. Amb tot el sistema de séquies completament destrossat. Amb molt d'enderroc repartit. També amiant. Però amb poc ciment. Molt poc. Només el de la caseta que pretenia ser oficina de vendes.

Un PAi sense canalitzacions ni cap mena d'obra en infraestructures. Però un PAI molt judicialitzat i al qual ara li esperen una cascada d'unes 400 sentències en contra del cobrament de quotes urbanístiques i un munt de nous procediments judicials.

Es va acabar allò de Safont de "no hem perdut cap judici". Safont ha perdut la raó més important i el que tira tot al sòl. El judici que dona la raó als injuriats tècnics municipals pel ja no urbanitzador, la case unipersonal associació de propietaris i pel propi Equip de govern de Maria Josep Safont.

Ara cobra més actualitat que mai aquell lema de 'Maria Josep ja no m'agrada' que van anunciar les sempre sàvies crítiques falleres!.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana