Burriana: Borriana programa òpera, música i teatre per als mesos d'estiu


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/6/207910_131468/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 02-06-2023
Borriana programa òpera, música i teatre per als mesos d'estiu

El regidor de Cultura de Borriana, Vicent Granel, ha presentat la nova programació cultural per als mesos d'estiu, que inclou òpera, música i teatre. Entre els espectacles principals es troben Cenicienta, Eugenia Moliner, la Jove Orquestra de la Generalitat i el cicle de teatre a la Torre del Mar.

Tota la programació es pot consultar en diversos punts d'informació de la ciutat i a la pàgina web , on també es poden adquirir les entrades per als espectacles que ho requereixen.

Destaca l'òpera en versió piano de Cenicienta a la plaça Major, que estarà disponible al juliol. Les Arts Volant, un projecte itinerant de difusió de la música operística, arribarà el dijous 13 de juliol amb la remolca que conté tot el muntatge de l'espectacle musical.

També hi haurà música clàssica amb el V Curs de Música Juan Gual Esteve al juliol, que inclou un concert d'inauguració el diumenge 2 de juliol i el de cloenda el divendres 7. Al concert de cloenda també es durà a terme un concurs de música de cambra amb premis valorats en 4.000 euros.

El cicle de teatre ``A la Fresqueta'' a la Torre del Mar també torna enguany amb quatre espectacles tots els divendres a les 23h al juliol. Els espectacles són gratuïts i estaran a càrrec de Juja Teatro, Rafa Alarcón i Pablo de los Reyes, The Blisters i Jesús F. Manzano, i Juanra Castillo.

La visita de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana (JOGV) també està programada, amb un programa que inclou obres de Ravel i Shostakovich i l'estrena absoluta d'una obra d'encàrrec de Josep Planells. El concert, inicialment programat per al diumenge 23 de juliol, s'ha hagut de suspendre per coincidir amb les eleccions generals.

A més, altres activitats culturals a Borriana en els mesos d'estiu inclouen l'exposició "Macho Ibèric" al Centre Municipal de Cultura La Mercè i una exposició de l'alumnat del cicle d'Artista Fallero i construcció d'escenografies. El Teatre Payà també oferirà una sèrie d'activitats durant el mes de juny.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana