Burriana: Arenal Sound convida a participar a l'enquesta d'artistes la propera edició 2024 i el premi és participar en el sorteig d'abonaments


 
La Plana al Dia | Burriana | General | 08-08-2023
 

L'Arenal Sound ja està preparant la seua pròxima edició del festival que es durà a terme en 2024. Amb l'objectiu de garantir-se que els artistes preferits dels assistents estiguen presents, conviden a participar en una enquesta d'artistes. A més, en respondre l'enquesta, els participants entraran automàticament en el sorteig de dos abonaments per a la següent edició de l'Arenal Sound. Una oportunitat única per a gaudir dels artistes preferits en directe i de forma gratuïta.

Per a participar en l'enquesta i tenir l'oportunidad de guanyar els abonaments, s'ha d'ingressar al següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/1eXgxLOSvpGyehiPBMMHtuUtt-1kDub7GaQwZYGTAhPs/edit.

A més, l'Arenal Sound compta amb perfils en xarxes socials perquè els sounders puguen seguir totes les novetats. Poden trobar més informació en el següent enllaç: https://www.arenalsound.com.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana