Burriana: El Consorci del Millars licita el servei de vigilància i manteniment per un any a l'espera de reforçar el finançament


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2023/9/213704_134931/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/9/213704_134931/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 20-09-2023
El Consorci del Millars licita el servei de vigilància i manteniment per un any a l'espera de reforçar el finançament

El Consorci Gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Millars licitarà en els pròxims dies el contracte de vigilància i manteniment del paratge per a garantir la correcta conservació d'aquest espai natural. El contracte es licitarà per 184.204 euros, IVA inclòs, durant un any.

El president del consorci, José Benlloch, ha qualificat aquest període com un punt mort per a reformular el finançament. S'espera poder ampliar el pressupost amb l'obtenció de fons de la UE i amb l'aportació de la Generalitat.

El consorci ja treballa per connectar amb les subvencions europees Next Generation o Fons Feder de la UE per aconseguir una millor financiació. A més, s'està buscant la implicació econòmica de la Generalitat Valenciana, que fins ara no ha realitzat cap aportació econòmica al consorci.

El pressupost del consorci prové de les aportacions de la Diputació i dels ajuntaments de Vila-real, Borriana i Almassora. L'alcalde de Vila-real pretén augmentar aquesta quantitat amb l'aportació de la Conselleria de Medi Ambient.

La licitació del contracte es publicarà en els pròxims dies amb un import de 184.204 euros, IVA inclòs, per un període d'un any, amb un màxim de tres anys de pròrrogues anuals. El servei de vigilància i manteniment inclourà tasques d'informació i divulgació als visitants, control de l'accés i compliment de la normativa, suport a les activitats ambientals i manteniment de l'equipament i del medi natural.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana