Burriana: El Consorci del Millars licita el servei de vigilncia i manteniment per un any a l'espera de reforar el finanament


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2023/9/213704_134931/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/9/213704_134931/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 20-09-2023
El Consorci del Millars licita el servei de vigilncia i manteniment per un any a l'espera de reforar el finanament

El Consorci Gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Millars licitar en els prxims dies el contracte de vigilncia i manteniment del paratge per a garantir la correcta conservaci d'aquest espai natural. El contracte es licitar per 184.204 euros, IVA incls, durant un any.

El president del consorci, Jos Benlloch, ha qualificat aquest perode com un punt mort per a reformular el finanament. S'espera poder ampliar el pressupost amb l'obtenci de fons de la UE i amb l'aportaci de la Generalitat.

El consorci ja treballa per connectar amb les subvencions europees Next Generation o Fons Feder de la UE per aconseguir una millor financiaci. A ms, s'est buscant la implicaci econmica de la Generalitat Valenciana, que fins ara no ha realitzat cap aportaci econmica al consorci.

El pressupost del consorci prov de les aportacions de la Diputaci i dels ajuntaments de Vila-real, Borriana i Almassora. L'alcalde de Vila-real pretn augmentar aquesta quantitat amb l'aportaci de la Conselleria de Medi Ambient.

La licitaci del contracte es publicar en els prxims dies amb un import de 184.204 euros, IVA incls, per un perode d'un any, amb un mxim de tres anys de prrrogues anuals. El servei de vigilncia i manteniment inclour tasques d'informaci i divulgaci als visitants, control de l'accs i compliment de la normativa, suport a les activitats ambientals i manteniment de l'equipament i del medi natural.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana