Burriana: Safont culpa ara la PP i VOX de la manca de treball del seu anterior equip de govern


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/9/214047_135158/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 26-09-2023
Safont culpa ara la PP i VOX de la manca de treball del seu anterior equip de govern

L'encara portaveu del PSPV-PSOE de Borriana, Maria Josep Safont ha tardat 100 dies a començar a culpar a l'actual equip de govern de la falta de treball del seu anterior equip a l'hora de portar avant inversions.

Safont s'ha oblidat que en 2022 va deixar sense gastar 5 milions d'euros programats en els pressupostos perquè 'el seu' equip de govern no va treballar prou com per a dur a terme aquestes inversions. No obstant això, l'ex alcaldessa i encara edil en l'oposició del PSOE, culpa als actuals governants que es perdrà 1 milió d'euros per no executar el parc Arenal, un projecte que quan ella i 'el seu equip' va deixar l'ajuntament al juny encara no havia licitat, tal com ella mateixa ha reconegut.

Un projecte que inicialment anava a executar-se en 40.000 metres quadrats, però que les presses per les eleccions va reduir a només 8.500 metres quadrats amb la mateixa despesa, 1 milió d'euros, però ni així 'el seu' edil d'urbanisme i medi ambient va aconseguir ni iniciar.

La visió de Safont d'aquests 100 dies han sigut de 'total improvisació i errors de manual', encara que ha obviat els problemes dels quasi 300 arbres danyats o arrancats a conseqüència de la DANA o la quantitat de terra que s'ha tret dels embornals no netejats durant molts anys i sota la tutela d'un altre 'manaia' del PSOE, Vicent Aparisi.

Amb tot això, es fixa en l'ús del topònim Borriana de tot arreu o les revistes en valencià i català de la biblioteca.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana