Burriana: La Intel·ligència Artificial arriba a l'Alcora, Almassora, Betxí i Burriana per ajudar en els processos digitals de la seua població


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/11/218448_138002/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/11/218448_138002/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 30-11-2023
La Intel·ligència Artificial arriba a l'Alcora, Almassora, Betxí i Burriana per ajudar en els processos digitals de la seua població

El Pacte territorial per a l'ocupació dels municipis ceràmics i la seua àrea d'influència de la província de Castelló ha dissenyat per al mes de desembre una formació introductòria a l'ús de la Intel·ligència Artificial (IA) que s'impartirà a l'Alcora, Almassora, Betxí i Burriana. Aquests trobades formatives amb la ciutadania busquen explicar què és la Intel·ligència Artificial, quins són els usos que es poden realitzar amb ella i com pot beneficiar la població en accions digitals del dia a dia.

'Inteligència Artificial des de 0' té una duració de dues hores i un enfocament pràctic perquè les persones participants puguen conéixer en primera persona les aplicacions d'aquesta eina digital. Encara que la formació ja ha omplit les seues places a l'Alcora i Burriana, encara és possible inscriure's en dos de les jornades:

Almassora: 13 de desembre al Casal Jove. De 9:00 a 11:00 hores

Betxí: 22 de desembre a EPA (C/San José 40). De 9:00 a 11:00 hores

La participació en aquesta formació gratuïta està oberta a qualsevol persona i l'únic requisit és inscriure's prèviament en el següent formulari:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7tzQGroSzmMfac93aDBt-fp4mkfYsMJu_o4ibjkB-R19ckA/viewform?usp=sf_link

L'equip del Pacte Ceràmic ha assistit durant tot aquest any a diferents formacions sobre la IA impartides per entitats com el Centre Europeu d'Empreses i Innovació (CEEI) o el Servei Públic d'Ocupació i Formació de la Comunitat Valenciana LABORA. Aquestes experiències han permès a l'equip adquirir coneixements fonamentals sobre les aplicacions de la IA en la presa de decisions i en l'optimització de processos, contribuint així a la potenciació de la productivitat de les organitzacions.

Què és la Intel·ligència Artificial?

La IA és un camp de la informàtica enfocat a la creació de sistemes que puguen realitzar tasques que normalment requereixen intel·ligència humana, com l'aprenentatge, el raonament i la percepció. Les Intel·ligències Artificials utilitzen algoritmes i models matemàtics per processar grans quantitats de dades i prendre decisions basades en patrons i regles establides a través de l'aprenentatge automàtic, que és la capacitat d'una màquina per aprendre de forma autònoma a partir de dades sense ser programada específicament per a fer-ho. D'aquesta manera, la IA pot millorar la seua precisió i eficiència amb el temps.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana