Burriana: III Jornades Educatives 'Borriana inclou' abordaran la coeducació


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/4/225612_142890/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 06-04-2024
III Jornades Educatives 'Borriana inclou' abordaran la coeducació

L'auditori Juan Varea de Borriana acollirà les III Jornades Educatives municipals 'Borriana inclou', que es celebraran els pròxims dies 3 i 4 de maig, de 16:30h. a 21:00h. i de 09:00h. a 14:30h, respectivament, amb l'objectiu de divulgar experiències que acosten l'escola i la família a través de 20 ponents.

Aquestes jornades, organitzades per l'Ajuntament de Borriana a través de la Regidoria d'Educació amb la col·laboració del Centre de Formació del Professorat (Cefire), s'inclouen en aquesta edició sota el títol 'Borriana Inclou Coeducació' i abordaran la necessitat d'una educació que promoga la igualtat en tots els aspectes i des d'una edat primerenca, les bones pràctiques educatives en el nostre entorn més proper, metodologies i recursos pedagògics per a la coeducació i reflexions sobre la importància del respecte a la diversitat en general.

Aquestes terceres Jornades, dirigides a professorat d'Educació Infantil, Primària, i Secundària, i amb una durada en total de 10 hores, tenen com a objectiu 'teixir vincles entre la comunitat educativa i afavorir un aprenentatge significatiu i personalitzat, sensibilitzar sobre la importància de la coeducació, fomentar la reflexió crítica, oferir eines pràctiques per a la comunitat educativa en matèria de coeducació', ha explicat el regidor d'Educació, Alejandro Clausell.

Les inscripcions es poden realitzar tant per al personal docent com el no docent. A més, el personal docent també podrà fer-ho a través de la pàgina web del CEFIRE.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana