Burriana: El PP de Borriana celebra 'la proximitat i suport' de la Diputació de Castelló a les necessitats del municipi


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227861_144502/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 20-05-2024
El PP de Borriana celebra 'la proximitat i suport' de la Diputació de Castelló a les necessitats del municipi

Alejandro Clausell, president local del Partit Popular de Burriana, ha celebrat 'la proximitat i suport' de la Diputació de Castelló amb les necessitats del municipi. 'El Pla Impulsa ens permetrà rehabilitar la façana del Teatre Payà i l'entorn de la Font del Vi, gràcies a uns fons de la Institució provincial, que han aconseguit complir amb l'objectiu marcat d'incrementar l'autonomia local, reduir la burocràcia i augmentar el finançament per als municipis de la província'.

'Anem a tornar al teatre de la capital de la Plana Baixa i epicentre cultural de la ciutat l'esplendor que es mereix, així com a potenciar l'entorn de la Font del Vi, que recentment ha sigut declarada Festa d'Interés Turístic Autonòmic amb l'objectiu de continuar fent grans les nostres festes', ha detallat Clausell.

Així, l'alcalde portaveu municipal del PP, ha destacat a més els 11.519,24 euros procedents del programa Pla d'Ocupació 2024 de la Institució Provincial, presidida per Marta Barrachina, per contractar dos operaris més per a tasques de neteja i manteniment a les platges de Burriana durant els mesos de juliol, agost i setembre. 'El treball de l'executiu municipal, liderat pel Partit Popular, unit al suport de la Diputació de Castelló, ha aconseguit que les platges de Burriana estiguen millor que mai i que puguen romandre més cuidades durant l'estiu per al gaudi dels veïns i turistes'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana