Cabanes: Cabanes celebra les seues festes d'estiu del 2 a l'11 d'agost


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187407_114281/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187407_114281/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187407_114281/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 01-08-2019
Cabanes celebra les seues festes d'estiu del 2 a l'11 d'agost

La localitat castellonenca de Cabanes celebrar les Festes en honor a Sant Joan Baptista i Sant Roque del 2 a l'11 d'agost amb una gran varietat d'activitats dirigides a tots els pblics.

Les Festes d'Agost faran que, tant vens com visitants, gaudisquen d'unes jornades en les quals la msica, les tradicions o els esdeveniments taurins, entre altres activitats, faran que el municipi gaudisca a peu de carrer al costat d'amics i familiars.

La regidora de Festes de l'Ajuntament de Cabanes, Lidn Morralla, ha destacat i agrat a totes les associacions i collectius que s'impliquen en l'organitzaci d'actes perqu sense elles les festes no serien possibles.

Les jornades festives comenaran amb la presentaci del llibre Castillo de Sufera, de l'autor Pascual Fuster, el prxim divendres de les 19.30 hores en el Casal Jove. Poc desprs, a partir de les 23 hores, se celebrar la Nit de la Vel, organitzada per l'Associaci Joves de Cabanes, en la plaa de la Casa de la Cultura i en la qu els donatius aniran a parar a l'Associaci d'Esclerosi Mltiple de Castell.

El preg arribar el dissabte a les 20 hores. Se celebrar des de la plaa de la Casa de la Cultura fins a la plaa Els Hostals i comptar amb la participaci del grup de danses de Cabanes. A la nit hi haur ball tant per a la gent ms veterana amb el duo Triband com per als ms joves amb l'orquestra The Luxe i la discombil The End.

El diumenge, 4 d'agost, a les 19 hores se celebrar la missa en acci de grcies a Sant Joan Baptista i Sant Roque i, a continuaci, la process pels carrers de Cabanes. D'altra banda, la Uni Musical Santa Cecilia de Cabanes, a les 22.30 hores en la plaa de la Casa de la Cultura, oferir el concert titulat Clssics del Rock i el Pop.

Durant el cap de setmana, l'esport tamb ser protagonista, ja que el dissabte es disputar el sis Memorial Ricardo Martn Mateu de futbol, mentre que el diumenge tindr lloc la tirada social de guatla, organitzada per la Societat de Caadors El Mocorr, i la X Carrera Infantil, del Club de Running Cabanes.

Els bous, com s habitual, tamb tindran el seu espai destacat en aquestes festes de carrer i convivncia. Les ramaderies de Miguel Parejo, Germn Vidal, Bous La Ribera SL, Tardieu Freres seran les responsables dels bous en les diferents activitats, des del bou embolat, els bous de carrer o les entrades, entre altres.

Els ms xicotets tamb tindran multitud d'activitats per a gaudir de les festes d'estiu de Cabanes. De fet, hi haur casetes de fira en la Plaa de la Constituci, festa de l'aigua en la piscina municipal, un espectacle musical infantil perqu ballen les seues canons preferides, parcs infantils i, fins i tot, una entrada infantil pel recorregut taur.

Una altra de les grans cites ser la concentraci i cercavila de les penyes disfressades amb ball amenitzat per la macro disco Carnavalia a partir de les 23 hores. Es premiar la disfressa ms original i la ms treballada. Ms tard tamb hi haur ms msica amb la discombil The End.

El tancament de les Festes d'Agost es donar amb el castell de focs artificials, a crrec de la pirotcnia Toms de Benicarl, del diumenge, 11 d'agost, a partir de les 22.30 hores. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana