Cabanes: El PP de Cabanes lamenta que el PSPV castigue als vens de Torrelasal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187735_114544/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187735_114544/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187735_114544/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187735_114544/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 12-08-2019
El PP de Cabanes lamenta que el PSPV castigue als vens de Torrelasal

El Grup Municipal del Partit Popular a Cabanes ha lamentat que el PSPV que governa la localitat castigue als vens de Torrelasal amb l'aband i la inmundicia. La portaveu del PP en el municipi, Ana Obiol, s'ha fet ress de les queixes d'afectats que denuncien que paguen impostos de primera i reben una atenci de tercera.
Una situaci, tal com ha declarat la regidora del PP, que provoca el malestar, empipament i protestes dels ciutadans que no solament denuncien l'aband i degradaci de la zona, sin que a ms protesten per l'absncia de serveis i desistiment absolut de l'ajuntament. Tal com expliquen des del PP de Cabanes, els propietaris lamenten que solament se'ls cerque per a cobrar. No obstant a, quan arriba la temporada estival en la qual es multiplica la poblaci resident en la zona, s'obliden d'ells i s'abandona un entorn que hauria de mostrar una imatge ptima arribat lestiu.
Des del PP expliquen que els afectats no solament protesten per la falta de refor en matria de retirada de residus. Tamb recolzen les seues queixes en les aiges residuals que provoquen males olors, la falta de control en matria de trfic, i la degradaci d'espais pblics que no reben una conservaci peridica.
Torrelasal s punt de destinaci per a molts ciutadans. No solament de la provncia de Castell, sin de tota Espanya. Si som incapaos de garantir una imatge ptima d'aquesta destinaci, la imatge que es porten els turistes s la de la degradaci i l'aband. Una mala campanya de mrqueting dirigida per uns gestors, els socialistes, que demostren cada any que poc els importa aquest entorn, quan hauria de ser una prioritat, no ja solament per qui ens visita, sin sobretot pels propietaris d'habitatges que sn vens que paguen puntualment els seus impostos.
Des del PP tendeixen la m als afectats. Anem a seguir treballant bra a bra amb ells. Perqu para nosaltres sn el ms important i s a ells a els qui hem de servir i protegir, perqu si hem fet un pas en poltica s per a ser tils i resoldre els problemes dels nostres vens, no crear-los altres nous.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana