Cabanes: Èxit de Connecta Labora a Cabanes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193605_119595/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 20-02-2020
Èxit de Connecta Labora a Cabanes

El poliesportiu de Cabanes ha congregat hui a més de 800 interessats a trobar
ocupació o millorar les seues capacitats laborals. Al costat d'ells 18 empreses de la comarca de la Plana han presentat les seues ofertes. Ha sigut una nova edició de Connecta Labora que ha comptat amb la presència del secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, l'equip de Govern de Cabanes i alcaldes i regidors de la comarca a més d'agents econòmics i socials del territori. La trobada s'ha organitzat dins del Pacte Territorial pel Desenvolupament Local i Ocupació Plana Alta Nord.

Durant la jornada, personal qualificat ha ajudat els demandants d'ocupació a crear el seu currículum al mateix temps que els han donat claus per a trobar un treball. També s'han desenvolupat tallers, joc de rols i workshops. D'altra banda, els assistents han trobat una zona d'estands i d'entrevistes de treball que oferien les empreses participants. El tercer espai estava dedicat a una zona de networking en la qual ponents, empreses i institucions han pogut entaular relació i crear contactes.

L'Ajuntament de Cabanes i Labora han mostrat la seua satisfacció per l'acollida que ha tingut la jornada i l'elevada participació d'empreses i interessats a trovar ocupació o millorar la seua situació laboral.

Varietat d'ofertes

Entre les nombroses ofertes que han presentat les empreses participants figuraven: agent comercial d'assegurances, carretiller/a, operari/a sector ceràmic, prensista, classificador/a, esmaltador/a, cambrer/a, personal cuina, neteja, personal manteniment, monitor/a, obrer, dependent/a, administratiu/va, comercial, recepcionista, aux. infermeria, metge/ssa, psicòleg/oga, tasoc, treballador/a social, fuster/a, pedagog/a, ajuda a domicili, frigoristes, electricistes o electromecànics.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana