Cabanes: Cabanes inicia la desinfecci de carrers per a lluitar contra el Covid19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194623_120439/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2020/3/194623_120439/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 21-03-2020
Cabanes inicia la desinfecci de carrers per a lluitar contra el Covid19

L'Ajuntament de Cabanes va comenar ahir a la nit amb els treballs de neteja i desinfecci de carrers per a lluitar contra la propagaci del Covid19. Personal municipal ha sigut l'encarregat de desinfectar a fons alguns dels vials ms transitats durant el dia per vens i venes, aix com les parades d'autobs tant de Cabanes com de La Ribera.

Assenyalar que els treballs es realitzen en horari nocturn per a millorar l'eficcia dels tractaments i arribar a ms zones al no haver-hi pas de persones.

La neteja i desinfecci dels carrers s continutat als treballs que ja es realitzaven en els edificis municipals. Aix, tots aquells edificis que per la declaraci de l'Estat d'Alarma romanen tancats han sigut netejats i desinfectats per al moment en qu deguen o puguen usar-se. Aix mateix, els edificis municipals que segueixen en actiu com el Centre de Salut o l'Ajuntament sn netejats i desinfectats diriament.

Indicar, a ms, que des de l'Ajuntament s'agraeix la collaboraci de tots els vens i venes, molts dels quals s'han oferit voluntaris o deixat maquinria per a la neteja i desinfecci de carrers i vials.

L'Ajuntament est seguint totes les recomanacions i pautes oferides per les autoritats competents com el Ministeri de Sanitat i la Diputaci de Castell. A ms, es mant contacte directe amb l'empresa de neteja, desinfecci i desratitzaci que durant tot l'any s'encarrega del manteniment dels carrers i edificis municipals.

-Neteja i desinfecci en establiments i habitatges

Des de l'Ajuntament s'han distribut pels comeros i establiments que romanen oberts com a supermercats i farmcies diverses recomanacions sobre neteja i desinfecci, aix com pautes a seguir per treballadors i clients com l's de guants o la distncia de seguretat mnima d' 1,5 metres o 2 metres.

De la mateixa manera, es recomana a tots els vens i venes mantindre ara ms que mai els seus habitatges nets i desinfectats.

En tots els casos, es recorda, el lleixiu s un dels productes ms recomanats.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana