Cabanes: Cabanes valora suspendre les festes en honor a la Mare de Du de Les Santes pel COVID19


 
La Plana al Dia | Cabanes | General | 31-03-2020
 

L'Ajuntament de Cabanes s'ha plantejat la suspensi de les festes de maig en honor a la Mare de Du de Les Santes a causa de la crisi sanitria del COVID19 (Coronavirus). Des del consistori s'ha assenyalat que "ja s'han dut a terme totes les gestions i contractacions pertinents per a la realitzaci dels festejos; no obstant aix, a causa de la situaci sanitria actual cal valorar la possibilitat d'una suspensi".

L'Ajuntament i el rector local, el pare Albert, estan en contacte continu. Aix, en cas que la situaci actual continue i continue sent necessari evitar aglomeracions de persones, totes dues institucions, Ajuntament i Esglsia, estan d'acord a suspendre els actes religiosos.

En cas que la suspensi ocrrega, Ajuntament i Esglsia han acordat que, d'una forma o d'una altra, la imatge de la Verge ser traslladada el prxim 2 de maig de l'Ermita de Les Santes a la parrquia local. En funci de com la situaci evolucione i l'Estat d'Alarma ho permetera, els vens i venes podran visitar a la Mare de Du de Les Santes a l'esglsia del municipi.

L'Ajuntament de Cabanes ha pres la decisi de la possible cancellaci en benefici i en pro de la salut de tots els vens i venes de la localitat. Cal recordar que la data prevista de celebraci dels festejos s del 2 al 10 de maig.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana