Cabanes: Cabanes compta amb tots els ramaders locals per a les festes


 
La Plana al Dia | Cabanes | General | 12-05-2020
 

Les festes de la Mare de Du de Les Santes de Cabanes compten cada any amb diferents esdeveniments taurins. Esdeveniments que des de l'Ajuntament es treballa perqu siguen del grat de vens i venes i servisquen, al seu torn, com a suport als ramaders locals.

El municipi compta amb tres ramaders dels quals, dos tenen un acord amb l'Ajuntament pel qual s'intercanvien festejos per pastures. D'aquesta forma, totes dues parts ixen beneficiades. El tercer ramader local ha preferit enguany no formar part d'aqueix acord i pagar les seues pastures. Per aix, des de l'Ajuntament se li van oferir, baix pagament, alguns dels esdeveniments a realitzar durant les festes de Maig, Sant Pere i d'Agost.

Enguany, encara que les festes finalment no s'han pogut realitzar de manera presencial i els esdeveniments taurins han sigut cancellats, l'Ajuntament de Cabanes va oferir diferents activitats a aquest ramader per les quals el consistori pagaria una quantitat econmica.

Des de l'Ajuntament s'assenyala que ha sigut el mateix ramader qui ha optat per no acceptar els esdeveniments que se li oferien i ha rebutjat participar en els festejos. Per aix, enguany, el municipi noms anava a comptar amb dos dels tres ramaders locals.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana