Cabanes: El PP de Cabanes proposa un front com en defensa de les ramaderies


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195450_121185/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 13-05-2020
El PP de Cabanes proposa un front com en defensa de les ramaderies

El Grup Municipal del Partit Popular a Cabanes proposar a la resta de la corporaci la uni de suports en defensa de les ramaderies com a model de desenvolupament econmic de la localitat. "A Cabanes possem quatre ramaderies: la de Germn Vidal, la de Miguel *Parejo, *Bous La Ribera SL i la ramaderia de Manolo Beltrn. Totes elles sn fonts de riquesa per al nostre municipi i generen moltes ocupacions que no podem permetre que es perden".

Ana Obiol, portaveu del PP a Cabanes, ha defensat presentar a la comissi del COVID-19 que s'ha constitut en la localitat "una moci que esperem que siga recolzada per tota la corporaci". L'objectiu, tal com explica la regidora "s exigir al Consell que ajude a aquest sector perqu per al nostre municipi s fonamental".

La mesura es proposa desprs que la Conselleria d'Agricultura haja anunciat que exclou a les ramaderies de caps de bestiar braus de les ajudes programades pel Consell. "Es tracta d'una garrotada en tota regla que no podem permetre i que exigim que es modifique". Des del Partit Popular, "estarem al costat dels empresaris que empren cada dia a desenes de vens i que amb el seu treball generen una activitat que s font de riquesa per a la nostra economia". Perqu, tal com ha assenyalat Obiol, "s totalment injust que el PSPV negue ajudes als ramaders de caps de bestiar braus perqu els seus socis desitgen acabar amb els festejos tradicionals dels 'bous al carrer'". "Les ramaderies sn una activitat com qualsevol altra i a Cabanes una font de riquesa incalculable. Confiem que de la nostra proposta sorgisca un acord en defensa dels afectats", ha considerat Obiol.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana