Cabanes: Cabanes busca una soluci definitiva als problemes de la urbanitzaci de Torre la Sal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195999_121661/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 24-07-2020
Cabanes busca una soluci definitiva als problemes de la urbanitzaci de Torre la Sal

L'alcaldessa de la localitat, Virginia Mart, ha assenyalat que l'Ajuntament mant contacte directe amb l'associaci de vens sobre la realitat que viuen. Una vegada ms ha indicat que "la situaci s una herncia enverinada dels anys de govern del PP a l'Ajuntament i encara estem resolent aquells despropsits".

Sense anar ms lluny, l'Ajuntament ha tornat a concedir la prrroga a l'urbanitzador perqu finalitze els treballs i, d'aquesta manera, milloren les condicions de la urbanitzaci. A ms, tamb s'estan destinant recursos propis per a controlar la bona execuci de les obres.

Aix mateix l'alcaldessa ha insistit que l'objectiu de l'Ajuntament s solucionar l'embolic legal que existeix per a poder fer-se crrec de les demandes dels vens. No obstant aix, tot depn de qu es resolguen els conflictes judicials "que ha heretat aquest equip de Govern de gestions anteriors del PP. El que no podem fer s actuar sense seguretat jurdica per a no posar en risc al conjunt de vens de Cabanes".

Virginia Mart ha reiterat que "no parem de treballar per a buscar una soluci definitiva a la soluci dels problemes d'aquesta urbanitzaci, els vens ho coneixen i sn sabedors que s un procs llarg i que no s tot tan rpid com ens agradaria".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana