Cabanes: Cabanes guarda un minut de silenci en memria de les vctimes de La Ribera


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/8/196107_121758/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 18-08-2020
Cabanes guarda un minut de silenci en memria de les vctimes de La Ribera

Este dilluns al mat, a les 12h, la corporaci municipal de Cabanes, aix com totes aquelles persones que han volgut assistir, ha guardat un minut de silenci en memria de les vctimes del parricidi de La Ribera de Cabanes ocorregut en la matinada del dissabte al diumenge.

L'acte ha comptat, entre d'altres, amb la participaci de la tinenta d'alcalde de Cabanes, Lidn Morralla, qui ha estat acompanyada de diversos membres de la corporaci municipal, aix com de la Subdelegada de Govern, Soledad Ten, el Diputat Provincial de Bombers, Abel Ibez, el senador per Comproms, Carles Mulet, i el secretari comarcal de la Plana Alta del PSPV, Joan Morales.

Morralla ha indicat que des de l'Ajuntament i la Conselleria es donar atenci psicolgica a totes les persones que ho solliciten. Aix mateix, s'ha volgut mostrar tot el suport a la mare i famlia dels menors.

Els fets
La tragdia va arribar a La Ribera de Cabanes la matinada del dissabte al diumenge. Sobre les 3.30h hores, es va donar avs que un home s'havia sucidat desprs de posar fi a la vida del seu fill menor de 12 anys i ferir de gravetat a la seua filla de 10. La mare es trobava en el domicili en el moment dels fets. Ara mateix, la xiqueta de 10 anys continua ingressada a l'hospital General de Castell. La famlia, procedent de Madrid, estiueja des de fa anys a La Ribera de Cabanes. De moment es desconeixen les causes de l'ocorregut.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana