Cabanes: Cabanes tanca amb Generalitat i Diputaci la millora del cam rural de Miravet


 
La Plana al Dia | Cabanes | General | 16-11-2020
 

L'alcaldessa de Cabanes, Virgnia Mart, ha confirmat que l'Ajuntament de Cabanes ha tancat amb la Generalitat Valenciana i la Diputaci de Castell una inversi inicial de 700.000 per a la pavimentaci del cam rural de Miravet.

La primer edil ha eixit al pas de les falsedats abocades pel PP en les quals els populars arriben a afirmar que en 2021 no hi haur diners de la Generalitat per al vial.

Virginia Mart ha incidit en qu "no sols no hi haur diners de la Generalitat Valenciana sin que haur de la Generalitat i la Diputaci. La portaveu del PP a l'Ajuntament hauria de preguntar als seus companys de partit com funcionen els pressupostos i les obres. Hauria de saber que, encara que no veja el nom de Cabanes els diners estan, com ho estan per a moltes altres obres i millores que no apareixen de manera nominal, sin en partides globals".

La millora en el vial consistir en l'asfaltat del tram entre Orpesa i Cabanes. Posteriorment, quan es dispose de les autoritzacions ambientals, s'actuar en l'ampliaci de les cunetes i guals, amb una inversi de 800.000 euros. Des de fa mesos l'Ajuntament est treballant amb Generalitat i Diputaci per a la millora de la carretera, havent-se aconseguit que totes dues administracions paguen, cadascuna d'elles, la meitat de la inversi. Cal recordar que ja es va executar el desbrossament de les cunetes.

La Generalitat realitzar la millora amb crrec als fons de manteniment mentre que la Diputaci ho inclour en els seus comptes de 2021. L'objectiu s "incrementar la seguretat en el cam rural, millorant la visibilitat, ampliant l'espai per a l'encreuament de vehicles i el refor dels guals".

"Mentre el PP dedica el temps a fer notes de premsa l'Ajuntament ha treballat per a projectar una inversi de futur que resolga de manera definitiva l'estat del cam rural", ha remarcat l'alcaldessa.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana