Cabanes: Costes vol recuperar els habitatges de la latja de Torre de la Sal i l'ajuntament diu que 'defensar els interessos dels seus vens'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197935_123317/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 12-05-2021
Costes vol recuperar els habitatges de la latja de Torre de la Sal i l'ajuntament diu que 'defensar els interessos dels seus vens'

L'alcaldessa de Cabanes, Virginia Mart i la tinenta d'alcalde, Lidn Morralla, han afirmat que "l'Ajuntament de Cabanes allegar i defensar fins al final a tots els vens de Torre de la Sal davant l'anunci de la direcci general de Costes en el qual pretn recuperar per al domini pblic els habitatges construts a la platja de Torre de la Sal".

Aix li ho han manifestat a l'associaci de vens de Torre de la Sal aquest mateix mat, desprs de conixer-se la resoluci de Costes.

La direcci general de Costes, a travs de la prefectura del Servei Provincial, ha rems un escrit per a "recuperar" els bns que considera de "domini pblic martim terrestre".

Costes nicament dona 8 dies als afectats, entre els quals tamb es troba l'Ajuntament, per a presentar allegacions. El consistori, res ms conixer la resoluci, ja s'ha posat a treballar amb els seus tcnics per a presentar-les, no sols en el que afecta interessos municipals, sin per a defensar a tots els interessats, tant particulars com negocis. L'Ajuntament tamb ha sollicitat una reuni urgent amb els responsables de Costes per a exposar el mal irreversible que pot suposar aplicar la citada resoluci.

Virginia Mart i Lidn Morralla han insistit que "en tot moment treballarem de manera coordinada i conjunta amb els vens i negocis afectats".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana