Cabanes: L'equip de govern de Cabanes proposa una declaraci institucional per demanar la paralitzaci de l'expedient de Torre de la Sal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197967_123347/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 17-05-2021
L'equip de govern de Cabanes proposa una declaraci institucional per demanar la paralitzaci de l'expedient de Torre de la Sal

L'Equip de Govern de l'Ajuntament de Cabanes ha proposat l'aprovaci d'una declaraci institucional amb l'objectiu de "sollicitar la paralitzaci de l'expedient obert per la direcci provincial de Costes a Torre de la Sal i obrir una taula de dileg a tres bandes entre ajuntament, direcci general de Costes i vens, en la qual abordar la situaci del poblat martim amb la vista posada en garantir el seu futur ". Aix ho ha expressat l'alcaldessa de Cabanes, Virgnia Mart, als portaveus de l'oposici que han manifestat que se sumaran a aquesta declaraci institucional.

Virginia Mart ha assenyalat que l'objectiu de l'Ajuntament de Cabanes s "que tots estiguem units i sense fissures en la defensa de Torre de la Sal, ja que es tracta d'un tema cabdal que afecta tot el poble".

La declaraci institucional s'aprovar en el ple ordinari del prxim 26 de maig. Cal recordar que des que va arribar, per registre d'entrada, l'expedient a l'Ajuntament de Cabanes l'Ajuntament s'ha posat a treballar amb tcnics i vens en la redacci de les allegacions. I s que com ha recordat Virginia Mart "no noms anem a defensar els interessos municipals, sin que tamb inclourem a les nostres allegacions totes les afeccions que patiran vens i negocis de Torre de la Sal".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana