Cabanes: L'alcaldessa de Cabanes demanar personalment a la directora general de Costes que paralitze l'expedient de Torre de la Sal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197980_123360/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 19-05-2021
L'alcaldessa de Cabanes demanar personalment a la directora general de Costes que paralitze l'expedient de Torre de la Sal

L'alcaldessa de Cabanes, Virginia Mart, mantindr una reuni, este dimecres a Madrid, amb la directora general de Costes, Ana Mara Ooro.

En aquesta trobada Mart li exposar amb detall la situaci que s'ha plantejat en Torre de la Sal desprs de l'expedient iniciat per la direcci provincial de Costes contra els habitatges i negocis de l'histric poblat martim de Cabanes.

Mart ha exposat que "des que ens va entrar l'expedient per registre d'entrada a l'Ajuntament no hem parat de treballar en diversos fronts. Primer a escoltar en tot moment als afectats i a l'associaci de vens per a presentar allegacions davant el que entenem que s una injustcia; segon per a mantindre una trobada directa amb tcnics i la direcci provincial de Costes; tercer i en ltima instncia la labor realitzada fins a aconseguir la reuni amb la directora general de Costes".

L'alcaldessa ha indicat que aportar personalment a la directora general tota la informaci sobre la situaci de Torre de la Sal. Virginia Mart sollicitar la paralitzaci de l'expedient i l'obertura d'una taula de negociaci a tres bandes entre Ajuntament, Costes i vens, per a aclarir la situaci i garantir la pervivncia de Torre de la Sal i assegurar un futur amb totes les garanties jurdiques per a les prximes generacions.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana