Cabanes: Virginia Mart: 'Hem aconseguit que la direcci general de Costes entenga la singularitat de Torre de la Sal'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197988_123364/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 20-05-2021
Virginia Mart: 'Hem aconseguit que la direcci general de Costes entenga la singularitat de Torre de la Sal'

"Hem humanitzat i hem aconseguit que la direcci general de Costes entenga la singularitat de Torre de la Sal. A Madrid li han posat cara i ulls al problema que tenen els nostres vens i venes". Amb aquestes paraules ha definit l'alcaldessa de Cabanes, Virginia Mart, la reuni que ha mantingut aquest mat a Madrid amb la directora general de Costes, Ana Mara Ooro. A la trobada tamb han assistit el diputat nacional pel PSPV-PSOE, Germn Renau i la senadora socialista Ana Edo, aix com la subdirectora general de Domini Pblic Martim-Terrestre, Ainhoa Prez Puyol i el director general per a la Protecci de la Costa, ngel Muoz Cubillo.

Virginia Mart ha aportat personalment tota la informaci sobre el poblat de Torre de la Sal. De la trobada ha eixit el comproms de la direcci general per a ampliar el perode d'allegacions. D'aquesta manera tots els vens, afectats i el propi consistori tindran l'oportunitat de recaptar tota la documentaci.

Aix mateix des de la direcci general s'han comproms a continuar estudiant la "singularitat" de Torre de la Sal en una nova trobada que se celebrar l'1 de juny entre l'alcaldessa i els dos subdirectors presents en la trobada de hui.

Virginia Mart ha incidit en qu "hem aconseguit el que buscvem des de l'Ajuntament. I s obrir una via directa de dileg amb el ministeri per a aclarir la situaci. Des de la direcci general ens han transms que l'expedient obert busca recaptar tota la documentaci que existeix per a aclarir la situaci de les edificacions".

En aquest sentit l'alcaldessa ha insistit en la importncia d'aportar tota la documentaci a Costes perqu es puguen analitzar tots els casos. Virginia Mart ha agrat la labor que han exercit el diputat Germn Renau i la senadora Ana Edo que en tot moment han estat al costat de Cabanes per a transmetre a la direcci general de Costes les demandes de vens i consistori. Aix mateix tamb ha valorat el fet que la directora general s'haja prestat a rebre-la per a conixer de primera m el cas.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana