Cabanes: Cabanes treballa per a preservar el poblat martim de Torre de la Sal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198130_123483/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 11-06-2021
Cabanes treballa per a preservar el poblat martim de Torre de la Sal

L'alcaldessa de Cabanes, Virgnia Mart, s'ha reunit aquest mat en el Palau de la Generalitat amb el director general d'Administraci Local, Toni Such, i la directora territorial de presidncia a Castell, Eva Redondo, en la lnia de trobades mantingudes per a preservar el poblat martim de Torre de la Sal. La reuni s'ha produt tan sols un dia desprs de la visita del president de la Generalitat, Ximo Puig, a Torre de la Sal per a conixer la zona i expressar el seu suport a Ajuntament, vens, venes i empresaris de la zona. Indicar que el diumenge tamb es va mantindre una trobada entre l'Ajuntament i el director general d'Urbanisme, Vicent Garca Nebot.

D'aquesta manera, Cabanes i Generalitat han creat un equip de treball unit, en el qual s'inclouen els responsables d'Administraci Local i Urbanisme, per a mantindre la histria viva de Cabanes i del poblat de Torre de la Sal.

L'alcaldessa ha indicat que en la trobada de hui l'Ajuntament ha expressat a Such i Redondo la problemtica i la informaci i documentaci de la qual disposa l'Ajuntament sobre la situaci de Torre de la Sal. D'aquesta manera, l'equip de treball format es reunir dins de quinze dies, perqu es puga estudiar la documentaci presentada, a l'ajuntament de Cabanes. A aquesta trobada assistiran, el director d'Urbanisme, el director d'Administraci Local i els tcnics de l'Ajuntament.

"No volem perdre ni un minut a treballar per solucionar la problemtica sorgida en el poblat martim de Torre de la Sal. I per aix, hui mateix, noms un dia desprs de la visita del president a Cabanes, ja hem realitzat una primera reuni, la primera de moltes, per a aconseguir l'objectiu de mantindre amb vida la histria de Cabanes i el futur de Torre de la Sal" ha afirmat l'alcaldessa.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana