Cabanes: Mxima expectaci en el primer cap de setmana de Sant Pere a la Ribera


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198261_123605/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/6/198261_123605/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/6/198261_123605/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/6/198261_123605/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 29-06-2021
Mxima expectaci en el primer cap de setmana de Sant Pere a la Ribera

Les festes de Sant Pere a la Ribera han deixat un gran sabor de boca per a la gran quantitat de persones que van acudir als diferents esdeveniments programats per al cap de setmana. Des que es van iniciar el dissabte 26, vens i venes tant de Cabanes i La Ribera com de pobles vens van acudir per a celebrar Sant Pere en jornades de diversi i msica per a adults, joves i xicotets. En tot cas, les mesures higiniques i sanitries establides en el marc de la pandmia per la Covid-19 es van respectar en tot moment per a garantir que les persones assistents gaudiren de la programaci.

Els festejos de la Ribera es van iniciar el dissabte al mat amb l'exhibici de nataci sincronitzada duta a terme pel Club Azahar Natacin Sincro, presentat en la Piscina Municipal de la Ribera. D'aquesta manera, el tret d'eixida de les festes en honor al patr Sant Pere es va donar amb balls aqutics, mentre que a les 20.00 h. es va celebrar la missa de difunts en el cementeri parroquial. Aquella mateixa nit, l'orquestra Centauro va oferir un espectacle de msica, diversi i humor amb 'Cachitos de Centauro', que va delectar a tots els assistents. "Estem molt contents perqu la gent ha respost molt b a tota la programaci, i amb molt de respecte cap a la normativa Covid-19", ha expressat la regidora de Festes, Lidn Morralla.

El diumenge 27 es va inaugurar amb un homenatge a la dona i l'home ms majors de la Ribera. A Carmen Bojados Bells, de 101 anys d'edat, i Ramn Fernndez Cerezo, de 91, se'ls va atorgar una distinci per part del consistori, que representa l'arrelament d'una generaci cap a la Ribera. Desprs del guard cap a Carmen i Ramn, a la vesprada va ser el torn per als ms xicotets i xicotetes de la localitat, perqu el musical infantil 'Canta, juga i balla', celebrat en el Poliesportiu municipal a les 18.30 h, va fer gaudir als xicotets assistents de l'acte.

Les festes de Sant Pere de la Ribera se celebraran fins diumenge que ve 3 de juliol, rodejant el dimarts 29, dia oficial quan se celebra el patr de la Ribera any rere any i al qual se li ha honrat amb una missa a la platja de Torre de la Sal. Aquesta mateixa nit, vens i venes podran gaudir d'una sessi de cinema en el poliesportiu municipal apta per a tots els pblics. La programaci setmanal est disponible en la web municipal.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana