Cabanes: El PP de Cabanes exigeix a l'alcaldessa del PSOE que siga clara i no enganye als vens de Torre la Sal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198390_123716/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 26-07-2021
El PP de Cabanes exigeix a l'alcaldessa del PSOE que siga clara i no enganye als vens de Torre la Sal

El Partit Popular de Cabanes ha reclamat hui a l'alcaldessa de la localitat, la socialista Virginia Mart, que siga honesta i clara amb els propietaris del poblat martim de Torre la Sal als quals dona esperances mentre el seu partit, el PSOE, a Madrid, ratifica l'ordre d'enderrocament.
Des del PP en el municipi, Ana Obiol, portaveu del grup municipal, considera que el mnim que mereixen els afectats s saber la realitat del trmit incoat pel Govern de Pedro Snchez contra els seus habitatges. Aquesta confiscaci mereix que els governants siguen clars i no generen falses expectatives i s el que estem demanant, honestedat amb els afectats perqu estan sotmesos a un estrs i inseguretat absolutes que ning mereix.
Des del Partit Popular, explica Obiol, hem presentat davant la Cambra Alta una proposta de modificaci de la Llei de Costas en llaures a paralitzar l'ordre d'enderrocament que ha promogut el PSOE en aquest poblat martim tradicional i histric. La iniciativa, que va ser presentada per la mateixa presidenta del PPCS, Marta Barrachina, als afectats de Torre la Sal, entre altres associacions de vens afectades per la regressi, confiem que prospere i pose fi a aquest excs.
Per a aix, s necessria la voluntat poltica. I confiem que aquesta iniciativa prospere i el PSOE la recolze, perqu s precisament el que est demanant el poble de Cabanes, que es frene aquest desficaci contra un nucli de cases de pescadors que lluny de derrocar caldria protegir.
En aquest sentit, Obiol ha convidat a l'alcaldessa a defensar a Madrid aquesta iniciativa davant el seu partit, el mateix que ahir mateix comunicava que seguia avant amb l'expedient d'enderrocament perqu els habitatges de Torre la Sal es troben en domini pblic. I no permetrem que ataquen la nostra essncia amb poltiques lesives que danyen poblats histrics mentre desatenen la regressi que afecta altres trams de la nostra costa. Cal invertir per a protegir, no malgastar per a derrocar all que ens fa nics, ha considerat Obiol.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana