Cabanes: Cabanes prepara un projecte que aglutinar les diferents rutes del seu terme


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198507_123813/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 05-08-2021
Cabanes prepara un projecte que aglutinar les diferents rutes del seu terme

L'Ajuntament de Cabanes est treballant en un projecte que resumir les diferents rutes del terme municipal en un mapa i les classificar segons el seu nivell d'exigncia perqu vens, venes i visitants puguen gaudir dels paisatges de Cabanes mentre que es practica esport.

Aix s'han posat a la feina l'empresa ViuNatura, especialitzada en esports d'aventura que est redactant un informe que aconseguisca definir les oportunitats, virtuts i defectes que puguen presentar-se en sendes, camins i rutes actuals del terme municipal. El projecte, per tant, permetr dibuixar un mapa de recorreguts per a tota mena de pblics i d'intencions esportives, ja siguen caminar, crrer o muntar amb bicicleta.

A partir dels nivells rojos, blaus i verds -de major a menor exigncia-, vens, venes i visitants tindran l'oportunitat de recrrer els paratges de Cabanes, els seus dos parcs naturals i la dicotomia costa-muntanya tan apreciada i singular. Una vegada l'estudi estiga aclarit i analitzat, l'Ajuntament de Cabanes licitar l'actuaci i la seua posada en funcionament per a tindre, com ms prompte millor, aquesta atracci esportiva i mediambiental.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana