Cabanes: PP: 'El PSOE promou tallers de reciclatge a Cabanes mentre rebosen els contenidors'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198617_123908/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/8/198617_123908/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/8/198617_123908/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 17-08-2021
PP: 'El PSOE promou tallers de reciclatge a Cabanes mentre rebosen els contenidors'

El Partit Popular de Cabanes ha reclamat a l'alcaldessa de la localitat i tamb diputada provincial de Turisme, la socialista Virginia Mart, que convoque tallers sobre el reciclatge de residus una vegada haja reforat el servei de recollida d'aquests. Hui hi ha contenidors habilitats en la localitat que en alguns punts de la poblaci desborden.
Les declaracions les ha fetes la portaveu del PP a Cabanes, Ana Obiol, qui ha reclamat al PSOE i Comproms que en lloc de practicar ecologisme de sal, isquen al carrer i facen front als problemes, perqu hi ha depsits de reciclatge als quals ja no els cap ni un sol residu ms i segueixen sense buidar-los. I per a la regidora del PP en la localitat, est molt b aix de formar a la poblaci en la correcta separaci d'estris a casa per el problema s que quan arribes al contenidor no eres capa de depositar els residus perqu est reblit.
Aix les coses, seria interessant que abans de convocar aquests tallers, l'alcaldessa isquera al carrer i vera com t els depsits de reciclatge. Les queixes de molts vens sembla que no han immutat a la primera edil i el problema persisteix. I el que hauria de fer s reforar la neteja del poble i assegurar que el reciclatge s viable a Cabanes. En cas contrari, lamenta Obiol, tenim el poble abandonat en zones com els polgons o la platja i aqueixa s una imatge que Cabanes no mereix. Cal actuar sense dilaci per a corregir-la, ha manifestat la portaveu del PP.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana