Cabanes: El PP de Cabanes exige frenar les macroplantes fotovoltaiques per a protegir el sector primari


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/5/207504_131244/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 26-05-2023
El PP de Cabanes exige frenar les macroplantes fotovoltaiques per a protegir el sector primari

La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Cabanes, Lucía García, ha exigit protecció al Govern d'Espanya i al Consell en contra de la implantació de macroplantes fotovoltaiques en la localitat que amenaçen el sector primari de la zona. García defensa l'autonomia municipal per a decidir el futur del poble i assegura que el PP garantirà una oposició ferma i sòlida a aquest tipus de projectes que arrassen el múscul agrícola i ramader.

Segons García, el repte que es marquen des del PP és promoure avantatges fiscals, incentius i polítiques que demostren que els professionals del sector primari són una garantia de futur per al poble. L'agricultura i la ramaderia són una oportunitat i el PP és decidit a treballar per a posar-ho en valor i garantir el benestar i la qualitat de vida en el municipi.

La candidata conclou sostenint que estan decidits a treballar per a Cabanes a tots els nivells, resolent problemes, incorporant recursos i atreient capitals per a fer del poble una veritable oportunitat.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana