Cabanes: L'Oficina de Turisme de Cabanes rep certificat de qualitat SICTED


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227753_144423/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 17-05-2024
L'Oficina de Turisme de Cabanes rep certificat de qualitat SICTED

L'Oficina de Turisme de Cabanes ha rebut el segell de qualitat Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED) juntament amb les empreses Casa Rural El Forn de Sitjar i el restaurant l'Hostal. A l'acte d'entrega de les distincions, celebrat el dilluns al Centre de Turisme (CdT) de Castelló, ha assistit la regidora de Turisme, Virginia Martí, i la tècnica de Turisme, Alicia Puig.

El reconeixement arriba dos anys després que l'Oficina de Turisme obtinguera el distintiu 'Q' de qualitat turística, que també premia aquells serveis turístics d'Espanya que ofereixen la millor experiència al visitant. Des de llavors, el departament de Turisme, juntament amb l'Ajuntament de Cabanes i els dos negocis reconeguts aquest dilluns, han treballat per aconseguir el segell SICTED.

La obtenció d'aquest certificat augmenta el prestigi turístic de Cabanes i s'afegeix al treball realitzat pel municipi per potenciar la seua marca com a destinació dins del paraigua de Plana de l'Arc.

SICTED és un projecte de millora de la qualitat dels destins turístics impulsat per la Secretaria d'Estat de Turisme amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. La iniciativa treballa amb serveis turístics de 37 oficis diferents amb l'objectiu de millorar l'experiència i satisfacció del turista.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana