Castelló: Castelló cita a 1.300 gossos de les millors races del món en un campionat de bellesa canina


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2018/6/173664_102599/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 14-06-2018
Castelló cita a 1.300 gossos de les millors races del món en un campionat de bellesa canina

La regidora de Salut Pública, Mary Carmen Ribera, ha presentat el Campionat de Bellesa Canina que se celebrarà aquest cap de setmana en el recinte de fires i mercats de Castelló, una cita anual que de nou convertirà a Castelló en la capital europea del gos de raça.

Ribera ha ressaltat que enguany ?participaran en l'esdeveniment al voltant d'1.300 exemplars de més de 200 races mundials provinents de tota Europa en les exposicions nacional i internacional?, en unes proves que ?són puntuables per al Campionat d'Espanya, Campionat Mare Nostrum i Campionat Internacional?.

Així mateix, ha subratllat que hotels i altres allotjaments de la ciutat que admeten gossos ?estan quasi al complet i que l'impacte econòmic de l'esdeveniment rondarà en aquesta ocasió els 300.000 euros?.

La competició es desenvoluparà en el recinte de fires i mercats de Castelló durant dissabte que ve (exposició nacional) i diumenge (exposició internacional), entre les 9:30 i les 14:00 hores, i entre les 16:00 i les 18:00 hores. L'accés per al públic és gratuït i també disposa d'aparcament descobert.

Es tracta de la XXX Exposició Nacional i la XXVII Exposició Canina Internacional que organitza la Societat Canina de Castelló i que compta amb la col·laboració del consistori de la capital de la Plana.

Prestigiosos jutges nacionals i internacionals, procedents de Barcelona Bilbao, València, Castelló, Colòmbia, Sèrbia, i Anglaterra seran els encarregats de jutjar els exemplars presentats i decidir qui optaran als punts necessaris per a completar els seus campionats.

Entre les més de 200 races de gossos representades estaran les espanyoles: mastines, alanos, podencos, perdiguers, gossos de pastor, llebrers, etc., destacant el gos rater valencià i el xarnego valencià, aquesta última és una raça de recent reconeixement que tindrà la seua presentació nacional a Castelló.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana