Castelló: L'Ajuntament apel?la a la sensibilitat de la ciutadania en matèria de cooperació internacional


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 19-09-2018
 

La Regidoria de Benestar Social i Dependència, a través del Negociat de Cooperació Social i Solidaritat, ha engegat l'exposició ?Dobles eles trien: teixint complicitats, compartint reptes de futur entre Tunísia i els Ports?, una mostra l'acte de la qual d'inauguració tindrà lloc divendres que ve, 28 de setembre, a les 18:30 hores, en el Menador Espai Cultural.
El regidor responsable de l'àrea, José Luis López, ha explicat que l'exposició s'emmarca en un projecte d'educació i sensibilització dirigit de forma general a la ciutadania de Castelló. L'Ajuntament ha finançat aquesta activitat, per import de 5.000,00 euros, a la ONGD Assemblea de Cooperació per la Pau (ACPP) en el marc de la convocatòria de subvencions a projectes d'Educació i Sensibilització per al Desenvolupament any 2017.
D'aquesta manera, López ha indicat que l'objectiu de l'exposició ?és acostar a la ciutadania de Castelló el treball en cooperació internacional i específicament al suport d'organitzacions que treballen en el sud per la promoció de la igualtat de gènere, l'apoderament de la dona i contra la violència de gènere?.
L'exposició reflecteix l'experiència d'introducció a la cooperació sobre el terreny viscuda pels quatre joves seleccionats pel grup de dinamització del projecte per a viatjar a Tunísia als i les veïnes de la comarca dels Ports. Un d'aquests joves és professional de la fotografia i una segona és aficionada a la mateixa, tots dos van decidir a plasmar la seua experiència a través d'una mostra fotogràfica que narra el viatge realitzat a partir dels quatre projectes visitats durant l'estada de 7 dies a Tunísia.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana