Castelló: Cultura programa una nova edició de '+Ciència' al Planetari de Castelló


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182173_109840/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 17-02-2019
Cultura programa una nova edició de '+Ciència' al Planetari de Castelló

Les jornades divulgatives compten amb conferències d'investigadors locals i nacionals i quatre tallers sobre òptica, taurons, hidràulica i matemàtiques

La regidoria de Cultura, encapçalada per Verònica Ruiz, ha presentat la tercera edició de les jornades + Ciència al Planetari de Castelló els dies 22 i 23 de febrer. Les activitats estan organitzades conjuntament pel Planetari de Castelló i el CEFIRE.

Les jornades tenen un objectiu divulgatiu i abasten diferents àmbits de les ciències experimentals; la biologia, la física, les matemàtiques i la química. Es pretén apropar aquestes disciplines a la ciutadania, i al professorat amb conferències i tallers. De fet, les jornades compten amb ponents del nostre entorn, com investigadors/es de l'UJI i la UV, i altres institucions com l'IDAEA-CSIC o la Universidad de Murcia, que tractaran temes d'interès local i internacional. A més a més, el dissabte de matí tindran lloc 4 tallers diferents: òptica, taurons, hidràulica i matemàtiques; que es repetiran per la vesprada.

La inscripció és gratuïta fins a completar l'aforament, i per al personal docent, s'ha de realitzar a través del CEFIRE. Tanmateix, el personal no docent ha d'accedir a MailScanner ha detectado un posible intento de fraude desde "www.castello.es" www.castello.es > Planetari > Congressos i Jornades per inscriure's al formulari durant el mes anterior a la realització de les jornades.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana