Castelló: El grup el Kioskero presenta la seua campanya a la Fundació Valencia C.F.


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185628_112800/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 24-05-2019
El grup el Kioskero presenta la seua campanya a la Fundació Valencia C.F.

L'equip està format per alumnes del Grau en Publicitat i Relacions Públiques de l'UJI

El Grup el Kioskero, format per Inés Carnicer, Paula Vinuesa i Sara García, guanyadores del concurs de Publicitat Exterior que es realitza amb la col·laboració de La Fede-Aepe a l'UJI, es van traslladar el passat dijous 23 de maig fins a la seu de la Fundació del Valencia C.F. junt amb les seus professores Eva Breva i Chelo Balado, del Departament de Ciències de la Comunicació, per a mostrar la campanya guanyadora als directius d'aquest organisme.

Davant el Director General de la Fundació, Pablo Mantilla; la coordinadora del Valencia CF Femení, Marina Gassent, i de David Latorre del departament de Comunicació van defensar la campanya que van crear per aconseguir socis/seguidors de l'equip del Valencia CF Femení utilitzant el mitjà exterior. Una campanya que juga amb el concepte de multitud i que destaca per la seua senzillesa i la seua viabilitat, com van corroborar els directius allí presents.

Aquesta presentació ha sigut fruit de l'interès de la Fundació per conèixer el treball de les estudiants, una campanya que presentaran pròximament, els dies 12, 13 i 14 de juny en el Puerto de Santa Maria a més de 200 professionals del sector de la publicitat, entre agencies, agencies de mitjans, anunciants, creatius, exclusivistes...etc. a on viatjaran Inés, Paula i Sara acompanyades de la seua professora Eva Breva.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana