Castelló: Marín-Buck té el tractament preparat per a Castelló després de detectar en la seua runner campanya la vertadera patologia de la ciutat


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185674_112830/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/5/185674_112830/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 24-05-2019
Marín-Buck té el tractament preparat per a Castelló després de detectar en la seua runner campanya la vertadera patologia de la ciutat




· L'alcaldable de Cs indica que "les més de 60 reunions sectorials li han confirmat que el principal problema dels castellonencs és la falta de diàleg"

El candidat de Ciutadans (*Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha indicat que "acaba la runner campanya content per arribar líder a meta". En aquest sentit, ha recordat que "va iniciar aquesta carrera amb un diagnòstic fet, i a cada pas que ha donat per Castelló, ha vist que la patologia d'aquesta ciutat era major i ha hagut d'ampliar el tractament que ha de ser aplicat amb caràcter d'urgència".
Marín-Buck s'ha referit d'aquesta manera en el tancament de la seua campanya electoral, que ha sigut alterat pel mal temps i que li ha permés continuar fins al final de la jornada amb la seua runner campanya. "Més de 60 reunions sectorials que ens han permés parlar amb la gent del carrer i compartir impressions per a posar solució als seus problemes" ha explicat l'alcaldable de Cs que al mateix temps ha destacat que "la principal demanda dels castellonencs és la falta de diàleg amb l'administració, quan només amb escoltar a les persones i voluntat de consens, hi ha molt guanyat".
Finalment, el candidat de Cs ha insistit que "Cs som el vot útil, l'única alternativa del canvi, els únics capaços de governar per a tots; sense sectarismes ni populismes". "En 48 hores, tots els castellonencs poden ser protagonistes del canvi sumant-se a Cs perquè som l'energia renovadora que necessita Castelló i Castelló per a tornar a reviure-la", ha conclòs Marín-Buck.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana