Castelló: Espaitec organitza una xarrada sobre transformació de cultures corporatives


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 11-10-2019
 


El Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I, Espaitec, ha organitzat el pròxim 17 d'octubre una xarrada de Xavier Marcet, president de Lead to Change, en la qual abordarà les claus del procés de «transformar cultures corporatives». La sessió tindrà lloc a la sala multiusos d'Espaitec 2 a les 12 hores.

Durant la conferència, Xavier Marcet, consultor en estratègia, innovació i emprenedoria corporativa, ajudarà els assistents a comprendre la rellevància de la cultura corporativa i com transformar-la mitjançant una reflexió en la qual es veurà com les persones i les organitzacions enfrontaran els desafiaments d'una nova onada tecnològica determinada per la intel·ligència artificial.

A més, s'abordarà com seran capaços de generar processos d'adaptació corporatius i individuals. En definitiva, es veurà què i com hauran d'aprendre i desaprendre per a aconseguir un nou paradigma de suma d'intel·ligències.

Per a aconseguir-ho, s'exposaran coneixements, casos i experiències viscudes pel mateix conferenciant. L'objectiu és inspirar a la necessitat d'estar oberts i determinats per a decantar la nova relació persones – màquines a favor de les persones.

Aquesta conferència gratuïta es dirigeix a empresaris, professorat, estudiantat universitari i professionals de tots els àmbits interessats a conèixer consells pràctics per a avançar cap a un nou model social i econòmic.

Aquesta acció de divulgació de la innovació forma part del programa de creixement empresarial Castelló Global Program, patrocinat per la Diputació de Castelló.

La inscripció es pot realitzar a través del següent formulari.El Parque Científico, Tecnológico y Empresarial de la Universitat Jaume I, Espaitec, ha organizado el próximo 17 de octubre una charla de Xavier Marcet, presidente de Lead to Change, en la que abordará las claves del proceso de «transformar culturas corporativas». La sesión tendrá lugar en la sala multiusos de Espaitec 2 a las 12 horas.

Durante la conferencia, Xavier Marcet, consultor en estrategia, innovación y emprendimiento corporativo, ayudará a los asistentes a comprender la relevancia de la cultura corporativa y cómo transformarla mediante una reflexión en la que se verá cómo las personas y las organizaciones enfrentarán los desafíos de una nueva oleada tecnológica determinada por la inteligencia artificial.

Además, se abordará cómo serán capaces de generar procesos de adaptación corporativos e individuales. En definitiva, se verá qué y cómo deberán aprender y desaprender para alcanzar un nuevo paradigma de suma de inteligencias.

Para conseguirlo, se expondrán conocimientos, casos y experiencias vividas por el propio conferenciante. El objetivo es inspirar a la necesidad de estar abiertos y determinados para decantar la nueva relación personas – máquinas a favor de las personas.

Esta conferencia gratuita se dirige a empresarios, profesorado, estudiantado universitario y profesionales de todos los ámbitos interesados en conocer consejos prácticos para avanzar hacia un nuevo modelo social y económico.

Esta acción de divulgación de la innovación forma parte del programa de crecimiento empresarial Castellón Global Program, patrocinado por la Diputación de Castellón.

La inscripción se puede realizar a través del siguiente formulario.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana