Castelló: Castelló celebra les jornades de l'arròs a banda


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189665_116175/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/10/189665_116175/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 16-10-2019
Castelló celebra les jornades de l'arròs a banda

La IX edició de les jornades gastronòmiques de l'arròs a banda s'ha presentat hui en el restaurant Casa Lola i es desenvoluparà del 18 d'octubre al 17 de novembre. Enguany participen 12 restaurants del Grau, que formen part de l'associació que promou aquesta iniciativa, Grau Centre Gastronòmica, presidida per Lola Martínez.

Les regidores de Turisme i Consum Sostenible, Pilar Escuder i Mary Carmen Ribera, han estat presents en l'acte, destacant que aquestes jornades «combinen dos elements essencials en la cultura grauera, com són el sector pesquer i la cuina marinera».

Els restaurants que s'han sumat a aquesta edició són Casa Santiago, La Trocha, Nou Escull, Casa Lola, La Ola, Brisamar, Casa Juanito, Tasca del Puerto, La Ballena, Mediterráneo, Ri & Co Bistró i Golf Azahar Restaurante.

Durant el període de duració de les jornades, els negocis de restauració participants oferiran un menú de migdia compost d'aperitiu de la casa, entrant, arròs a banda complet i postres de la casa per un preu per persona de 26 i 30 euros segons el restaurant.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana