Castelló: Castelló Crea obri termini per a nous cursos de formació de millora de l’ocupabilitat


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 16-10-2019
 

L'Ajuntament de Castelló ha obert el termini d'inscripció per als cursos del pla formatiu Castelló Crea 2019 que implica l'organització de tota una relació de tallers teòric-pràctics orientats a millorar el nivell d'ocupabilitat i a afavorir l'accés a un lloc de treball, especialment dirigit a persones en situació de desocupació.La present oferta de cursos compta amb fins a 287 places.

Aquesta nova edició de Castelló Crea està emmarcada en els acords a desenvolupar dins del Pacte Local per l'Ocupació de Castelló, una iniciativa dels agents econòmics, socials i polítics més representatius de la ciutat dirigida al disseny, promoció, gestió i avaluació d'accions la finalitat de les quals és la creació d'ocupació, la inserció sociolaboral i el desenvolupament econòmic, empresarial i social en el municipi de Castelló.

Els cursos estan orientats principalment a la població desocupada amb l'objectiu de millorar la seua ocupabilitat a través d'accions formatives que faciliten el desenvolupament de competències professionals en diverses àrees d'activitat. Per exemple, es desenvolupen cursos en els àmbits de comerç, serveis culturals, ceràmica, logística i informàtica, entre altres.

La present edició de Castelló Crea compta amb una oferta de 17 cursos gratuïts i 287 places. L'Ajuntament ha obert el termini per a inscriure's en tots ells. La selecció es realitzarà per rigorós ordre de registre de sol•licitud, donant preferència a les persones en situació de desocupació.

L'oferta de cursos i tota la informació sobre Castelló Crea 2019 es pot consultar en la pàgina web de l'Ajuntament de Castelló (www.castello.es), en l'apartat d'Accions Formatives dins de la pestanya Pacte per l'Ocupació o a través de la icona de Castelló Crea-Agència de Desenvolupament Local.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana