Castellˇ: Castellˇ rellanša el concurs audiovisual de promociˇ del valenciÓ


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189712_116215/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castellˇ | General | 18-10-2019
Castellˇ rellanša el concurs audiovisual de promociˇ del valenciÓEl vÝdeo seleccionat pel jurat s'emportarÓ un premi de 3.500 euros

L'Ajuntament de Castellˇ de la Plana ha convocat el Concurs de VÝdeo Promocional de l'┌s del ValenciÓ, una iniciativa de la Regidoria de PlurilingŘisme i Foment del ValenciÓ per impulsar la difusiˇ de la llengua "amb llenguatges i suports propers a les noves generacions", en paraules de l'edil de l'Órea, Francesc Mezquita.

"Busquem una manera original i fresca de promocionar el valenciÓ i confiem en el talent de la joventut per a fer-ho", ha assegurat Mezquita. ╔s per aix˛ que el consistori premiarÓ el millor treball d'aquesta campanya amb 3.500 euros.

El vÝdeo ha de contindre un esl˛gan que promocione l'˙s del valenciÓ en qualsevol Ómbit i la durada mÓxima haurÓ de ser de dos minuts per tal de "facilitar-ne la difusiˇ en xarxes socials i plataformes digitals". Pel que fa al model de llengua, el guiˇ ha d'estar escrit en valenciÓ normatiu i ha d'anar subtitulat, encara que els jurat podrÓ requerir a l'autor o autora que corregisquen possibles errors ortogrÓfics en el treball guanyador.

En la convocat˛ria, poden participar-hi totes les persones matriculades en alguna de les universitats valencianes de la Xarxa Vives (Universitat d'Alacant, Universitat CEU Cardenal Herrera, Universitat Jaume I, Universitat Miguel Hernßndez d'Elx, Universitat PolitŔcnica de ValŔncia i Universitat de ValŔncia) i que estiguen cursant estudis en els graus de Publicitat i Relacions P˙bliques, Periodisme i Comunicaciˇ Audiovisual, en la data de finalitzaciˇ del termini de presentaciˇ de solĚlicituds.

El termini de presentaciˇ dels vÝdeos i la documentaciˇ requerida ja estÓ obert i estarÓ vigent fins al el dia 18 de novembre de 2019. Les bases completes es poden consultar al web municipal i l'extracte de la convocat˛ria al ButlletÝ Oficial de la ProvÝncia (BOP) de Castellˇ .
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana