Castelló: El PSOE recull les propostes de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190354_116762/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 08-11-2019
El PSOE recull les propostes de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana> Ana Belén Edo, candidata al Senat, s'ha reunit amb els representants de la FSMCV i han mostrat el seu compromís de defensar aquestes peticions davant les cambres legislatives


Representants del PSPV-PSOE s'han reunit amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV). Daniela González presidenta de la FSMCV, acompanyada de Roberto Escrivá, vicepresident, Remigi Morant, vicepresident educatiu i Marian Durán, tresorera, s'han reunit hui amb representants i candidats a les eleccions generals del pròxim diumenge del PSPV-PSOE, a Castelló. A la reunió han assistit Francisco Gil, diputat en les Corts i secretari general dels socialistes a Castelló i Ana Edo i Pedro Rodríguez senadors en la XIII Legislatura i candidats al Senat en les eleccions del 10N per les províncies de Castelló i València, respectivament.

En la reunió la FSMCV ha presentat un document que recull una sèrie de demandes de diversa índole amb especial detall en els esforços legislatius que tant el Congrés com el Senat haurien d'escometre per a garantir la continuïtat i el desenvolupament de les Societats Musicals en el segle XXI. Els candidats socialistes han recollit aquestes peticions i han manifestat el seu compromís de defensar-les davant les cambres legislatives de l'Estat. A més, s'ha oferit a la FSMCV participar en la petició que farà el PSOE d'una declaració institucional per part del Senat que reconega la música de bandes i orquestres amateurs i la labor de les Escoles de Música que formen als músics d'aquestes, com Bé Cultural de la nació i objecte de cura, promoció i investigació per la seua contribució a la societat, la qual cosa ha sigut acollida favorablement per la FSMCV. També s'ha informat aquesta entitat de les iniciatives que traduïdes en lleis de Mecenatge d'una banda i d'Ensenyaments Artístics per una altra, estan desenvolupant-se des dels equips de Ferraz per a incorporar-los al desenvolupament legislatiu quan es puga formar un govern estable.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana