Castelló: La Banda Municipal de Castelló ret homenatge a Moros d'Alqueria


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190480_116867/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 12-11-2019
La Banda Municipal de Castelló ret homenatge a Moros d'Alqueria

L'entrada serà gratuïta fins a completar l'aforament a l'Auditori de Castelló
La Banda Municipal de Castelló oferirà un concert dedicat a la fundació de la colla Moros d'Alqueria, basat en un recopilatori de música de caràcter festiu el demà dimecres, 13 de novembre, a les 19.30 hores a l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló. Des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz ha expressat "la satisfacció de poder participar en un homenatge com aquest a una de les colles més antigues de la ciutat i que fa tants anys que fem col·laboracions".
A més, una de les novetats d'aquest any és que el director de banda convidat a l'actuació serà Francisco Signes, antic director de la Banda Municipal de Castelló. El repertori escollir per a aquest concert estarà format per nou peces formades per marxes mores, pasdobles i popurris de festa.
La temporada simfònica a l'Auditori i Palau de Congressos continuarà amb el concert Planeta Vida, el pròxim 24 de novembre. Cal recordar que cada concert està vinculat a una associació o institució local, com són el Planetari, el Col·legi de Metges, l'Associació Cultural Islàmica i el telèfon de l'esperança.
A més a més, dins de la programació anual, la banda ofereix concerts al Teatre del Raval destinats a conéixer la música dels principals països del món amb tradició musical i bandística, en un viatge pel món musical: Espanya, Holanda i Bèlgica, Alemanya o Itàlia. En diversos concerts, alguns músics de la casa seran els protagonistes, ja que faran de solistes acompanyats pels seus propis companys.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana