Castelló: El IRSLab de l'UJI se suma a la Setmana Europea de la Robòtica amb xarrades, visites i la possibilitat de participar en un estudi de realitat virtual


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 15-11-2019
 


Les activitats del laboratori castellonenc es desenvoluparan del 18 al 22 de novembre de 2019

El laboratori Interactive and Robotics Systems del Departament d'Enginyeria i Ciència dels Computadors de la Universitat Jaume I de Castelló ha organitzat, amb motiu de la European Robotics Week, que es commemora del 15 al 24 de novembre de 2019, diverses activitats per a commemorar aquesta fita, com ara visites als laboratoris de robòtica i al taller de l'associació Hackerspace, xarrades sobre els projectes d'investigació i la possibilitat de participació en un estudi de realitat virtual per a la telerobòtica.

La European Robotics Week va ser concebuda en el European Robotics Fòrum 2011 pel desig de la comunitat robòtica europea d'acostar la recerca i els desenvolupaments en robòtica al públic en general i construir la societat robòtica futura. Des de llavors, i cada any, la ERW ha oferit una setmana de diverses activitats relacionades amb la robòtica per tot Europa per al públic en general, destacant la creixent importància de la robòtica i les habilitats en ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques (STEM).

PROGRAMA UJI

• Visites als laboratoris de robòtica de l'UJI, IRSLab i RobInLab (http://robinlab.uji.es) i al taller de l'Associació Hackerspace.

Oberts per al públic en general. Capacitat limitada.

• Xarrades al voltant dels últims projectes del grup IRSLab:

(http://www.irs.uji.es/twinbot/twinbot.html) i CIRTESU (http://www.irs.uji.es/cirtesu/cirtesu.html , FEDER, IDIFEDER/2018/013).

Seients limitats

• Participació en un estudi de realitat virtual per a la telerobòtica (part de TWINBOT):

Activitat individual

Per a fer la inscripció a qualsevol de les activitats cal enviar un correu electrònic a ncasan@uji.es indicant el dia i hora preferit d'assistència.

Les activitats estan obertes al públic en general i també a grups de centres educatius. Els horaris són:

Dilluns, dimecres i divendres de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores

Dimarts i dijous de 10 a 13 hores

L'horari de Hackerspace és dilluns i dimecres només a la vesprada; dijous fins a les 11 del matí i després a la vesprada i divendres matí i vesprada.

Més informació: http://www.irs.uji.es/news/jaume-i-robotic-labs-open-house

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana